tirsdag den 29. maj 2012

Ramasjang sender live fra Roskilde


I uge 22 kommer Live fra Ramasjang til Roskilde. Onsdag sender vi Ramachancen fra Roskilde Bibliotek, torsdag parkerer vi Ramasjangbussen i Pixl Park på Musicon og fredag ved Vikingeskibsmuseet. Vi sender live fra kl. 18.00- 18.30 med vores værter Sofie og Mikkel . Kom gerne en halv time før. Alle børn og barnlige sjæle er velkomne som publikum (dog er der kun adgang på biblioteket med billet). 

Onsdag den 30. maj (IKKE FLERE BILLETTER)
Onsdag sender vi Ramachancen live fra Roskilde Bibliotek. Her får Sofie besøg af nogle seje børn fra Voltige teamet, som skal tage kampen op mod de hurtige bordtennisspillere. De skal dyste i Ramachancen om at vinde den eftertragtede og monsterfede Ramachance-pokal. 

Torsdag den 31. maj (ALLE ER VELKOMNE)
Torsdag holder Ramasjangbussen i Pixlpark i Roskilde, hvor vi får besøg af en masse seje børn fra området. Vi skal bl.a. se hvordan en kalv klarer sig på en forhindringsbane, når to børn viser kalve aguility. Vi skal se nærmere på kampsporten Capoeira. Og selvfølgelig også finde ud af, om Danmarks hurtigste konkurrencebørn bor i Roskilde, når vi fyrer op for Bydysten. Alle er velkomne til at komme og heppe.

Fredag den 1. juni (ALLE ER VELKOMNE)
Fredag rykker Ramasjangbussen til Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Temaet er mad og vi skal bl.a. tjekke ud, hvad vikingerne smed på madpakkerne tilbage i 700-tallet, vi får besøg af Søren og Anna Olivia fra programmet Junior Masterchef, der fortæller, hvordan de er blevet så brandgode til at lave mad, og så skal vi have fundet en vinder i vores crazy madpakke-konkurrence. 

www.dr.dk/ramasjang

Ingen kommentarer:

Send en kommentar