mandag den 18. november 2013

Vikingeskibsmuseet slår dørene op for Odin, Thor og Loke og udstiller tegneren og forfatteren Peter Madsens 'Valhalla'

Udstillingen viser, hvordan de gamle nordiske guder i Peter Madsens streg får liv på papiret. Tegneserien er fuld af kreativitet og fantasi og den fortæller historien om vikingerne og de nordiske guder på en anderledes måde. Den giver et farverigt, legende og humoristisk modspil til Vikingeskibsmuseets skibe.

Program søndag d. 24. november:

Se den berømte tegnefilm Valhalla, hvor hele familien kan møde tordenguden Thor, den uberegnelige Loke, vikingebørnene Tjalfe og Røskva samt spilopmageren Quark. Efter filmen kan du slippe fantasien løs og være med til at illustrere fortællingen om gudernes verden, Midgård, Asgård og Udgård. Vær med til at skabe en 20 meter lang, farvelagt tegneserie mellem de originale vikingeskibe. Tegneworkshoppen er en konkurrence, og du kan vinde flotte tegne- og bogpræmier.

Alle dage indtil 1. december kan du skabe din helt egen historie om vikingerne og de nordiske guder i en tegnseriestribe. Du får papir med talebobler og tegnebokse, men skal selv tegne helten og skurken, skrive hvad de skal sige og bestemme, hvordan historien skal slutte.

Film og tegneworkshops er gratis for børn og unge under 18 år, mens voksne betaler 80 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar